hellooooo

im back:)
men bara för en kort sekund....:) orkar verkligen inte skriva nått ingågende va jag har pysslar med dom senasteveckorna!
har inte skrivit nått på över 2 veckor.. har verkligen inte pallat..
vet inte riktigt va jag ska skriva...

gjort sjukt mkt den senaste tiden. har ju vart midsommar o en jävla massa grejer..

igår va jag i tranås med bästa brudarna.. hade sjukt kul! men fy fan va jag har fått lida för de idag.. sjukt bakis asså! tänkte ligga o sola o greja idag men de vart hem till mjölby o sova ist..

imorrn är de grillparty hemma hos älsklings elin! de ska bli kul o benji ska med också!:)

just de ja, pappa har köpt en ford mustang GT som jag o Benjamin va ute o gled i häromdagen.. fy fan vilken känsla! rikigt kul!

orkar inte mer nu!
puss på era små bävrar


trööött

jag är trött som faaaaan... har jobbat på de nya jobbet idag.. började 7.30 till 20.30.
tror ni jag kunde somna inatt eller? inte... somna runt halv 4 så va helt död när telefonen ringde.

tidigare på kvällen så åkte ja till tranås, tjej middag med kim, greta vildana, delle, cissi o Kicko.. jätte mysigt. tjejerna hade vart så duktiga o fixat kycklingsallad o grejer:)
sen spelade vi spel.. o helvetet bröt lös.. hehe..
MEN jag o vildana vann... grymma va vi! sen drog vi till baronen.. sjukt kul.. nästa gång ska jag med dricka.. men ja va duktig o åkte hem för jag tänkte jag borde sova.. men de sket ju sig iaf...

ajja... kan inte skriva mer.. måste dra..
puss

nattligt

ett litet nattinlägg.. har ju inte updaterat på ett tag.. men snart mina vänner så ska jag börja updatera på rikigt, för jag ska få pappas dator så ska bara införskaffa mig ett mobilt bredband.

har fått låna benjis dator en stund, han tog med sig den när jag hämtade honom så jag har vart väldigt osocial mot honom ett bra tag:) men han störs nog inte han ligger o kollar på knight rider.. haha.. skulle egentligen stt casino men de bidde inte så..

igår så åkte jag in till linköping vid 4 o mötte lina, vi gick på stan o fikade.
vi tjejer hade bestämt att vi skulle ut o äta på yogi vid 19 så vi mötes upp där vid 7.. Benji fick ta bilen så jag kunde dricka för han skulle hämta mig sen..
skit mysigt på yogi... jag lina gretchen dele kim o eva.. efter de bestämde vi oss för att gå o ta en öl.. men rikigt så blev de inte.. utan drinkar började komma in.. så vi körde igång de rejält.. haha!
skit kul.. fan va jag har garvat..
Jag o  gick i härma Benji hela kvällen, han säger " de är fucked up jaaaoo" lina körde "breee" o eva körde "LO"
hahaha fy fan va vi garvade o greta körde min replik som hon stulit.. fett najs... ahaha

vi gick sen vidare till Maxim, o festade vidare...
Sen ringde Benji o de va dags för hemgång..
på vägen ut möte jag jennifer psyko löfgren.. så jag gick upp jämnsides med henne tog ögonkontakt o spottade i marken o kollade tillbaka på henne..
de va sååå najs o göra de.. vilken blick jag fick tillbaka...
Männsikor som hon är otäcka, de är en sån tjej som kunde mörda nån familje medlem o sen sitta o trösta. familen. helt sjukt!

de roliga va att jag fick höra dagen efter att eva o delle hade låst in sin bil på baggen.. o eva som inte hade druckit nått för hon va tvungen att komma hem.. så dom hade fått stå o vänta tills dom öppnade.. hahahaa!!

Sååå va händer fram över.. hmm... elin ville att jag o benji skulle följa med henne o abbbe till skänninge.. men vi får se va som händer..på lördag så fyller benji år.. 25 år... sjukt gammal.. jag hackar på honom som fan att han är så gammal.. nära till 50 nu.. stackarn han som redan har värsta åldersnojan.. hhaha!
så jag ska nog klura ut nån bra present till honom:)
ne om jag kanske skulle gå o ta en dusch o sen sängen..?!

just de ja måste ju berätta världens roligaste grej..
ja benji o sofia åkte ju till trädgårs föreningen i måndags kväll.. o då möter jag mitt ex.. risko..
o jag bara tänkte.. ameen va faaan... o gick o skrattade o skämdes.. haha..
så jag hade noll lust att prata med honom så jag ville bara gå därifrån

sen ringer risko mig o vi börjar bråka soom faaan.. o då säger han så här.. Linda jag såg ilskan i dina ögon...
asså, skämtar han med mig.. för de första så hade jag solbrillor.. ni vet såna spegelglas så man inte ser ögonen...
Baaaahh, så vilket skit snack...han såg ju inte ens mina ögon, o för de andra så gick jag o skrattade åt honom
o sen säger han att tjejen han gick med vart rädd... hahahahahahah
dagens skämt...!!


nuuu blire dusch..
puss på er alla mina små älskadae bävrar!:)



lite kort update..

Hemma nu hos mammsen... väntar på att maten ska bli klar.. magen kurrar som aldig förr.. benji tycker att jag borde va ett fetto eftersom han tycker jag äter så himla mkt.. hahaha

jaha va har hänt sen sist då?
hmm, i torsdags va de ju fest i norrpan.. Förfest med kim o greta hemma hos kim.. vi tog tåget in o sen kom dom andra brudarna.. eva, delle, vildana o även Lina kom efter lite tjat..
hade verkligen skit kul.. lite för mkt att dricka sen:)
Chille kom sen o hämtade, hade värsta problemen med chaufför så ett tag såg de mörkt ut men till slut så ställde sofie upp men sen ringde chille o sa att han hade ställt in allt för kunna köra.. snäält som tusan!

Kom hem till kim kanske vid 4-5 nån gång o då klämde jag kim o greta ner oss i kims säng tillsammans med 2 katter,,, de va ganska s trångt ja... hehe...
 
vi skulle ha plockat upp Benji på väg hem men han hade somnat.. hahaa.. så typiskt han som aldrig sover annars.. men med lite alkohol kan visst även han sova:P

dagen efter så vaknade vi o gjorde iordning oss, alex kom en sväng o sa hej innan han skulle på möte..
sen gick vi ner mot stan o åt pizza.. sen la vi oss i solen o  gick om kring i hamnen o kolla på allt folk...

sen kom alex så kunde vi åka hem..

plockade upp Benji o skulle sen köra kim o greta hem till greta men herre gud vilken trakik de tog säkert 1.5 timmat innnan vi va ute på motorvägen.. sen åkte jag o benji hem till o hade en chill kväll..
brosan kom även förbi en sväng vid halv 2 på natten.. benji försökte lära  tim lite om tjejer men jag frågade honom om de va så smart att han gjorde de när ja  satt brevid.. hahaha!
vaknade sen på lördagen o gick ner på stan o åt lunch sen åkte i hem o gjorde iordning oss o sen kom lollo o hämtade oss.. vi släppte av benji hemma o så åkte vi til ikea o ikano.. o jag köpte ett jätte fint party linne o ett par korallröda byxor:)

åkte sen hem till lollo o gjorde iordning oss o sen åkte vi mot trädgårsföreningen där satt greta o tony o tobbe o linn o sen kom.. skit mysigt.. drack lite öl o rökte lite vatten pipa o åt lite kebab.. hahaa!

sen bestämde v oss för att gå mot hamnen o där kom benji o mötte upp oss.. gick omkring lite o chillade o kollade på folk.. sen bestämde jag lollo o benji för att gå till magnolias uteservering o mysa.. benjis bror majkel o hans tjej kom även o vi satt där o chillade..
vid 00 bestämde vi oss för att åka till mjölby, o då gick jag o benju till parken i mjölby.. haahaa.. men de va faktiskt kul!
benji är lite jobbig att umgås med bara för han känner alllt o alla.. så alla ska ju prata med honom hela tiden.. ajja.. de går de med.. bara att allt tar lite längre tid då alla vill komma o hälsa..

vart ganska så kanoners o yrade omkring.. sen så gick vi hemåt.. träffade på några gamla vänner.. kul!
när jag kom hem o skulle sova... ojoj.. allt snurrade.. haha.. men ingen dusch denna gång.. bra där linda!

dagen efter va de mors dag så jag åkte hem till mamma på dagen en sväng o sen trodde jag att jag skulle jobba s jag stressade tillbaka men när jag va halv vägs inne så behvde ag einte de sen..
så jag o benju satt ute i solen o spelade kort.. spansk skit gubbe.. fan va osams vi blir när den andre förlorar.. hahaha!!
va ute hela dagen så både han o jag va röda som kräfor...hehe..

sen åkte vi til jobbet vid halv 7 o bara softa va helt slut.. eneida kom vid 23 så då pkte  benji hem..

idag på dagen va ja ute hos mamma.. o sen åkte jag till skogsjön med gustav o sofia..sofia doppade sig.. bra där!
sen åkte jag hem o gjorde mig iordning lite o sen hämtade jag sofia o pke in till linkan för att byta byxorna. Plockade upp benji så vi åkte till trädgårsföreningen.. hade med oss jordgubbar o filtar.. så sattt o myste en massa..

så nu sitter jag här,,,

de va en kort uppdatering om va jag gjort... bilder från torsdag o lörda kommer så fort som möjlig!

puss


RSS 2.0