Härligt

Dagen började sjukt dåligt men slutades sjukt jävla bra!

åkt MC mee pappa me MCkoretgen... fy fan vikken jävla kick de är asså!
härlig känsla som fan, helt underbar... jävligt många Motorcyklar.. många tror de va rekord iår.. runt 1600 motorcyklar..

o jag har hittat mitt nästa byta, yamaha R6.. den ska jag ha nästa sommar.. lovar er de!!

ajja.. nu ska jag återgå till sällskapet...

Puss

dåligt humör!

idag är jag på skit dåligt humör.. vet inte varför men är rikigt less på allt känner jag!!

gick upp vid 9 imorse o hoppa in i duschen o iväg till ett par jobbar kompisar å fika eftersom vi ska splittras.

har noll lust att skriva!

hänt sen sist

ojsan.. hade visst glömt bort ming blogg där ett tag.. sorry mina kära små vänner..

de har hänt sjuuuukt mkt den sensaste tiden.. för de första så är Linda Ross SINGEL.. fattar ni den eller? S.I.N.G.E.L..
de har jag inte vart på mkt mkt länge...

risko gjorde slut förra onsdagen o de har faktsitk kännts hel OK.. har kommit fram till att han va inte den killen jag ville va med, han kunde inte ge mig va jag ville ha, o jag vill inte hålla på o försöka förändra honom till min dröm man när han säkert finns där ute.. redo o klar.. o jag nte behöver förändra nånting..
de va självklart jätte jobbigt att vara utan honom då man delat en liv tillsammans i snart ett år.. Men lives goes on!
men när jag pratat me mina vänner o familj så inser jag att han har gjort fel mot mig i många situationer!

de som känns mest jobbigt är att de känns att de är jag som gjort slut..
att jag ska trösta honom.. o får ta en del skit.. men men...

I helgen har jag umågtts med dom bästa nånsin!
Jag Tony o Lollo åkte in till norrpan för att möta upp lina.. på en jätte mysig uteservering.. hade sjukt kul!!
;)

på lördagen var de fest för hela slanten kan jag lova... fy faaaan va kul jag hade! så kul har jag inte haft på så himla länge..
jag lollo lina greta tommy o tony.
först förfest hos tommy o en jävla lek som va helt brutal.. alla vart så himla kanon fulla! sen blev de palace o sen hemgång.. egentligen skulle alla ha sovit hos tommy men de slutade med att de va bara jag tony o tommy.. lite tomt på morgonen när man vaknade upp.. men de gick de me..

Helt underbar helg... kan inte ens förklara me ord hur jävla kul jag haft:))

va har jag gjort i veckan då? Hmm.. i måndags så va jag i norrpan med lina o åt lunch o myste på stan shoopppa lite..
igår så jobbade jag först från 7.30 till 13 sen så sov jag till 18 o sen åkte jag o elin till city G o sen hem till mig o myste me lite chirre sen hem till elin o fixa lite saker senare sen  fick jag sovsällsakap:)

o neeej mamma ingen ny pojkvän.. hehe!

i morgon är de valborg så ska först åka MC me pappsen i MC kortegen sen på kvällen blir de blåvik.. sjukt mysigt!
 Längtar som fan till lördag då jag ska festa igen.. men denna gång blire lkpg..
har fått låna lollos lägenhet så jag o tjejerna ska först åka in till lkpg o shoppa nått fint att ha på sig till kvällen sen hem o göra oss iordning o sen kanske käka n¨ått lätt o sen blir de FEST!!

ajja, ska nog åka hem nu...

påsk

Oj oj, de va visst ett bra tag sen jag uppdatera men som sagt har min dator gått sönder o de är fan inte lätt att skriva blogg utan dator.

Just nu sitter jag i riskos soffa med riskos tröja o byxor.. va tvungen att gå upp vid 10 förut för att lägga i mer poengar i parkeringen.. jag va liiiite sur då!

jaha va har hänt sen sist då?
påsken har ju vart o hela helgen bestodd av fest o  mat o lite mer fest.
på fredgen så va de ju fest hos lollo på kvällen. Plockade upp greta o hennes kompisar i vikingsta o sen åkte vi hem till greta för att göra oss i ordning.. som vanligt blev vi lite över 1 0 en halv timme sena.. så när vi anlände till lollo va redan champangen öppnad men vi hann ifatt med vårda glass oxå:)

ja kvällen va lite rörig så orkar inte berätta så mkt om de förutom att jag hade skit kul! vi hamnade efter 20 taxi resor på platå.

lördagen vaknade jag upp hemma hps lollo,jag o natha hade delat på dubbelsängen..

åkte hem ganska tidigt o mötte upp elin o eneida o vi satte oss i gästis parken me varsin pizza.
sen så åkte jag till pappa där de vaknades påskmat. satt i solne heeeela dagen så när jag kom hem sen på kvllen va jag knall röd i facet..
ajja, macke o kim hängde me till linköping o festa hos lollo. rikigt kul kväll!

söndagen så åkte ja hem till risko o vi slappade mest...

så de va påskhelgen!
nu orkar jag inte skriva mer.. ska snart hoppa in i duchen flör jag ska luncha me greta o lina!

ouss

långfredags morgon

god morgon allihopaa!

precis nyvaken.. sov hos mamma som sagt.. o de va barn som skrek inatt o de va katter som raffsade på dörrar men jag sov ganska bra.
så nu sitter jag nere i vardagsrummet o väntar på frukost:)

sen väntar bakelse bak o så ska vi göra lax gryta med massa gottiheter i..

funderar även på att åka in o sola en sväng så man blir lite brun tills ikvöll..o efter mkt tänkde o prat me mamma o syrran ha jag även bestämt mig för den gulliga lila klänningen ist för den svarta..
så de blir att lämna tillbaka den svarta då...

risko är ju inte van vid att se mig i färg då jag alrdig har de på mig.. ajja...

seee ya!!

puss

skärtorsda

Hej på er alla små påskakärringar o påskkycklingar!

Är hemma hos mamma nu.. åkte från risko straxt efter jag skrev de sista inlägget.. plocka upp syrran i johannelund o sen for vi vidare mot ikano för jag va tvungen att springa in till systemet åt kim( emelies kille) sen va vi iaf på väg mot hogstad.

mamma har bjuddit på URGOD påskmat.. janson, prinskorv, sill, rödbetsallad o skinka.. jag o emelie( syster) målade äggen så fint..:)
så åt vi en rikig familje middag... längesen.. sen kom även brosan hem så då va hela familjen samlad på en gång... de är inte allt för ofta kan jag säga.. så de va hur trevligt som helst.

Men vid 23 skjutsade jag hem emelie o åkte hem o hämtade lite saker o sen tillbaka till mamam.. ska näml sova här.. vilket är nog lika bra eftersom fullmånen lyser så strakt o jag sover så sjukt dåligt när de är fullmåne..





imorrn så blir de god lunch hemma hos mammsen sen PARTy
men de jobbiga är fast jag ahr köpt 2 nya klänningar har jag inget att ha på mig... FAAAAN
ajja.. sov gott
puss

snabb upadete

ojjj så mätt jag bidde nu.. risko bjussa på wok awwway... mumsigt värre! men dock fick han ju stå ut me mitt tjat i ca 2 timmar om hur hungrig jag va..

vi har vart på ikano huset, där jag köpte ytterligare en klänning... en jätte fin lila med blommig tyg.. men jag vet inte vilken jag ska ha imorrn.. sen svarta är mer hot mama den anbdra är mer.. gulli::P

just de ja de vart inge jobb..
som ni kanske märkte bidde de linkan ist..

ska snart åka hem till mamma nu ska bara plocka upp syrran först...

va på bolaget meo ionhandladt smaskigheter till s fredag!!

ajja.. pusss

Glad påsk

skärtorsdag nu då..

sitter fortfarande kvar i riskos soffa i bara nattlinne men måste kanske snart sätta fart hemmåt..
klockan 13 ska jag näml byta bil med pappsen... då ska han byta däck o byta motorolja på min bil.. smidigt så då får jag ta hans bil medans han pysslar med dom sakerna... ibland är d einte dumt att ha en pappa:P
hehe..

igår när risko kom hem va han verkligen på bus humör.. nöp o kittlades o grejer hela tiden.. vi gick lite på stan o hittade 2 skit snygga tishor till rishe..
sen handlade vi lite mat.. ja hade bestältt riskos specialrre till kvällsmat.. så underbart gott! så de mumsade vi oss  o sen kom chirren o dirren fram( chips o dip) o så kolladde vi på pale rider me clintan.. sjukt bra film!
gick o la oss relatvit tidigt o inatt sov jag faktiskt jätte bra men de va nog för vi ahde ett fönster öppet o så smög jag mig under riskos täcke.. han tycker inte om att dela täcke men tjii fick han... mitt täckee hade de blivit nått knas med då typ själva täckent va upprullat i mitten av påslakanet..
har haft sjuka drömmar me dom 2 senaste nätterna, igår drömde jag om att jag va i usa med idaa o vi skulle fixa o trivxa e´me en jävla massa o inatt drömde jag om att vårt hus började brinna o att vi hade 50000 fångar så jag o mamma skulle gå in i huset i lungan ro o packa ner alla grejer vi ville ha me oss men vi packade bara ner sjukt onödioga grejer.. ajja...

så idag ska jag alltså jobba...
imorrn är de ju långfredagen så först blir de middag hemma hos mamma på dagen o sen på kvällen blir de FEST hemma hos lollo.. lite små rätter att äta, champange, lite lekar o vattenpipan ska fram sen blir de utgång på platå antar ja..
risko o hans grabbar ska ju me ut så vi lär väl ses där_)

på lördag ska jag hem till pappa på påskmiddag o sen är planerna öppna...



sååå glad påsk!

puss

hello

hallå där är hemma hos risko nu. har precis käkat pyttipanna o kollat på de senaste the hills avsnitten,

Igår så va jag ju på den där jobbintejuvn men de va verkligen inget för mig. sen åkte jag hem o mötte upp sofie, vi ksulle egentligen ha tränat men jag skulle inte hinna de eftersom jag skulle ha tvättstugan vid 16 o då va klockan 15. så vi gick 2.5 i södra språet i stället så vi fick lite motion.

sen ringde lollo o fråga om jag ville ålka in till linkan o gå o ta en öl på en uteservering o de är klart jag ville..
så gick till 55 an o hade de jätte trevligt! risko kom även o gjorde sällskap en stund, när d evart för kallt gick vi sen till hakepi o käkade kebab:)
sen så gick jag o rishe hem o tror vi la oss vid kanske halv 11. risko som vanligt somnade som en stock men jag kunde inte alls somna så låg vaken i kanske 2 timmar.. sen har jag sovit sååå sjukt dåligt... fan!

ska la snart oppa in i duschen o göra mig iorning för sen när rishe kommer hem ska vi ner till stan o köpa en present till arash o sen nån ny tröja till risko:)

får se vart jag tar vägen ikväll om jag stannar i linkan eller åker hem..

kan tyvärr inte uppdatera min blogg så mkt då min dator har gått sönder men jag hoppas ni håller er kvar så ska jag försöka uppdatera så mkt som möjligt!!

´förövrigt så längtar jag sjukt mkt till fredag o sen vill jag säga ett stort grattis till min underbara vän Lollo som fyller HELA 22 år iår:P

puss

helgen

söndag kväll nu då.. helgen har gått så himla fort.. men helt underbar har den vart.. massa sol:)
har precis kollat på niptuck, sjukt bra serie de där.. me love;)

i fredags åkte jag in till lnkan vid 19 o åkte hem till risko, vi skulle ut o käka tänkte vi. så vi åkte först bort till meza men där var de verkligen inga männsikor så vi skippade de o gick till Yogi... muuumms säger jag bara.. me love indiskt:)

så där proppade vi oss fulla av mat o hade de väldigt trevligt. sen mötte vi upp sofie o hennes dejt på paltå o drack några drinkar.. mkt trevligt, kul o träffa honom oxxå:)

efter de bestämde vi oss för att gå till strandgatan o spela lite bowling men klockan va lite för mkt när vi väl kom dit så vi satt o chilla o dansade lite... sen vart de hemgång o jag somnade som en stock i sängen.. sjukt trött...

vaknade sen upp på lördagen ganska skapligt, o vi gjorde oss i ordnong för att gå på stan.. va ju värsta solne ju,,
så vi gick o åt lunch på en uteserveing... de va ju fullllttttt med folk asså så de va ju ren tur att vi fick en plats i solen..
men de vart en kyckling sallad me feta ost o ssweet chili.. rikigt god:)

efter de så gick vi till DNA där jag köpte nya skor.. ett par" gympa skor" med inbygd klack.. rikigt orginella o jag älsar dom!

sen åkte vi bort tll ikanno o gick på bolaget åt kim o lollo sen åkte vi o strohandlade på maxi..

när vi kom hem sen ko kim o tc o hämtade deras bärs sen satte vi oss på en bänk o njöt i solen.. underbart:)

på kvällen började vi göra irodnig oss för kl 19 kom lollo o gretas hem till risko o vi satte oss på hans innegård o drack lite cider o myste men sen vart de allldeses för kallt så vi gick in o rökte lite vatten pipa o drack ännu mer:)

när vi va glada i hatten så behav vi oss mot platå o dansade till house musik på ett fullstatt dansgolv.. sjukt mkt folk.. men jag antar att fde är vädret som lockat ut dom flesta:)

men de vart en tifdigt hemgång..men de tar jag igen sen på fredag.. fan va jag längtar till långfredagen..::=

på söndagen vaknade jag relastvit tidigt o åkte hem o risko åkte till sthlm. åkte hem till mamma o åt jävligt god mat sen åkte jag o plcokade upp elin o vi åkte till sofie o satt o snackade lite shit.. så nu är jag här hemma hos miog... guu va skönt..
p jag har abara 2 sidor kvar på världens bästa bok som jag inte vill läsa än men jag vill inte att bokens ka ta slut..

ajja de va min helg kort o gott:)

puss

god morgon

nyvaken o ligger fortfarande i sängen .. vaknade för en halvtimme sen kanske.. har legat o läst lite bok.. den tredje boken av twilligt serien.. sjukt bra böcker.

Ska väl snart gå upp o äta lite frukost o sen göra mig iordning så ja är klar när tim ringer..

ajja, puss

premiär tur

hoppsan sa... har inte skrivit bliog på ett bra tag men har helt enkelt inte haft nån större lust:)

ajja, nyss hemkommen från davids lya. vart där me elin kim gustav o david o spelat lite GH o käkat kebab:) mums..
skulle egentligen vart i måndalen o druckit lite bärs men eftersom jag va så seg så hann jag inte komma iväg utan dom andra hade redan gåttt... men men jag o elin kom till david ist:)

imorse gick jag upp vid 8 o åt filmjölk o macka o en banan (duktig) sen åkte jag till omsorgen o hade personal möte me facket o alla.. fy fan!

kom därifrån vid 12 o sen så ringde pappa o sa att vi ksulle åka in me bilen till appelskogs bilplåt för min bil har ju fått sig en lite o då pratar vi liten skada på en sida av bilen för en annan slängde sin bil dörr i min..
o se kommer inte bl billigt för honom, fast de är så liten skada men min bil går ju ner i värde om de inte fixar sig men som tur är så betalar ju inte jag en spänn:) så den 21 ska bilen lämnas in i EN VECKA. men de får ja la klara:P



sen iaf så tvingade pappa mig o köra ner cabbat.. så premiär turen för i sommar är avklarad men de va faktiskt inte så kallt förutom när han tvinga ig köra på¨motorvägen hehehe..men de gick de mee.

skulle egenligen ha tränat men fick en sån jävla mensvärk så de gick fan inte.. bajs! men på sönda komer jag igång igen me step o core.

jaha imorrn är de fredag, jag jobbar inte förrens torsdag nästa vecka:) niiicceee... så imorn ska jag gå på stan lite me o tim.. kolla lite på kläder o sen kanske käka lite lunch?!

på jkvällen vet jag inte va som händer än.. sofia o gustav har fest så de blir nog en sväng till dom men ska nog inte dricka då de vart katostorf förra fredagen.. linda va lite för fuller.P hehe..

på lörda prata jag o greta om att festa lite me hennes tjej vänner från tranås.. så då hänger la även riskopisko me..

på söndag ska jag som sagt träna o sen ska jag byta mina däck på bilen o tvätta den o polera o byta motorolja.. dukit!

jaha, de va min helg planering..

ska försöka uppdtare lite oftare:)

pusspå er!

RSS 2.0