Alien

sitter just nu o kollar på alien 2..
good shit... har pausat just nu för rishe sitter i telefonen  men snart är vi ifull gång igen me filmen..





Första advent

Hoppas ni alla får en mysig första advent.

jag väntar på att sötisen ska komma hem sen ska vi knalla bort till ica o handla mat, de får bli toast ikväll me nån god sallad till..

sen så ska vi bara mysa o dricka julmust:D

Puss på er!


0

Noll insperation har jag va de gäller mat.. kan inte komma på va jag är sugen på eller  va jag ska laga för mat.

idag va jag nere på stan me risko o idaa o sofia o gustav o kolladfe på adventsskyltningen.. de va inget särsklit så jag o rishe drog till lkpg.. fast rishe köpte ett par  byxor för halva priset så lite bra va de ju allt..

så nu sitte rjag här hemma hos risko, han är ute o fikar mee sin polare o kommer snart tillbaka.. men va ska jag laga för mat???

hilfe!

hemma hos mamma nu

är hemma hos mamma nu, kom hem hit för en halvtimme sen kankse..

har vart i linköping i dag hela dagen med min älskling<3 vi täntke åka till ulfåsa men eftersom vi inte hittade den butiken  vart de en 2 timmars bil färd helt i onödan, men vi fick igång en skaplig diskussion.. hehe.. de va lite roligt.

sen efter mkt om o men så kom vi tillbaka till linköping där vi var 2 cm från att krocka.. fii faan! men som tur va så gick de bra.. puhh, va helt chockad i nåra minuter..

åkte iaf runt till olika hem inrednings butiker o kollade va dom hade risko ska ju köpa soffa o tvbänk o grejer, sen lunchade vi på chilli.. smaskens:D De va sjuukkt mkt folk överallt.. vilken hysteri de har börjat.. hallå de är en månad kvar till julafton.. myy gaaaad... ahahah

gickl lite på ikea o flummade som fan.. rishe handla lite små saker, sen körde jag hem honom o se åket jag hem hit.. ska hämta honom senare sen ikväll, saknar honom redan!!


jaja, ska se om de finns nått gött i kylen men de betvivlar jag starkt..

BYE

fredag

fredag idag då... denna vecka har gått sjukt snabbt!!
idag har de vart chilldag hela dagen verkligen, låg förut o soffan i ett mellan läge mellan vaket tillsånd o dröm tillstånd helt sjukt..
jag va helt borta, jag kände av gränsen mellan att sova o va vaken så jag kunde typ ta in ett ben eller en arm eller ena ögat så de sov men jag had einte kraft nog att putta in hela mig i sömnen..
helt craaazzy..

imorgon ska jag träffa min sötis igen, saknar honom som fan, trots att ja sov hos honom i natt men vill ju va med han jämnt.. hehe... kanske einte jämnt men ofta:D

vi har inte haft en hel helg ihop på sjukt länge idag tex jobbar jag, imorgon på kvällen ska han på sabbathon.. o sen på söndag kan vi spendera hela dagen ihop men de är inte samma sak eftersom han måste gå o lägga sig så tidigt då hn börjar 7 a.m...
o nästa helg ska han till uppsala.. ajja, ska försöka kidnappa honom nån helg:D

den  fjärde december åker jag eneida o idaa till ullared me, fan va kul!
ska verkigen inte storshoppa för de har jag inte ekonmomi till men jag tänkte att lägga 200 kr på bensin för en liten utflykt o ner o kanske hitta lite julklappar är ju perfekt.. för 200 spänn skulle jag ju gjort av me oavsett:D

jahan nästa helg kansek mamma o patrik kommer hem med småttingarna..

rubeik=

God afton mina kära vänner!

sorry för den dåliga uppdaten på bloggen, men jag har börjat skriva sen mitt i texten har de dykt upp nått så jag har gått o gjort de ist..
men men nu är jag här iaf. o nu ska jag skriva ett helt blogg inlägg..

så  vad har hänt sen sist?
hmm, i måndags så jobbade jag, i tisdags va jag hemma hos mamma o va katt vakt på dagen men va inte så bra vakt eftersom jag stendäckade i soffan, sen på kvällen åkte jag till min älskling.. o vi kollade på xmen 2..
onsdagen så hade jag personal möte klockan 8.30 o sen skulle jag på handledning..
efter de åkte jag till sötisen igen o vi åkte till, ikano föör att kolla på bebis mössor en rosa.. men de fanns inte.. inte iaf i så små strorlekar...
sen åkte vi till sjukhuset o  hälsade på mina små syskon alice o calle, o sa hej till mossan o fassan..:P


sen efter de åkte vi hem till risko jag skulle ju sälja min mobil men jag hade inte tänkt på att den va operatörs låst till 3. den går ju att låsa upp men de ksulle ta 3 veckor o hon som skulle ha den ålkter till usa om 10 dagar.. så faaaan!!
ajja, jag gick sen o la mig medans risko kollade på film o sen när han skulle komma o lägga sig så började han ställa lustiga frågor, som jag bara svara mmmm.. på.
är du lessen? tycker du om? är du glad?
o liknade, han höll på så där HELA natten.. ve tinte vad de va mee honom...

imorgon ska jag jobba sen på lördag så har sofia frågat mig om jag skulle me på fest men får se hur de blri me katterna..
ska även hämta rikso som är på konerst, sabbaton..

jaja, skriv er mer imorgon nu ska vi se på.. xmen 3..
puss

vitt

igår så firade vi min lillebror som fyller 16 år idag:D grattis..
så igår åkte jag tim emelie kim o risko in till BB i lkpg o fira hans födelsedag, lite annorlunda födelsedag att firas inne på BB.. back to basic:D

mysigt så, mamma hade köpt bakelser som vi satt o mumsade på..
sen skjutsade jag hem risko o jag o tim åkte hem mot hederliga mjölby igen..

idaa va hemma oxxå...
kollade lite på wallamder sen så somnade jag... i morse när jag vaknade var de helt vitt ute.. kaaalllt!

idag jobbar jag..
har suttit nu på förmiddagen o beställt lite julklappar.. lika bra att börja i tid.. annars så vet jag att jag står dagen innan o inte ha köpt nån julklapp jag o planera är inte så där bra---


jaha, va ska man skriva...

esh, nu ska ja lyssna lite på musik..

BYE!

Kim= kock

sitter hemam hos mamma nu, mätt som bara den.
kim är här o han har gjort mat, gott så... de vart lite avancerat, kyckling med gorganzola ost med inlindad bacon i sås med ris.. rikigt gott.. men ack så mättande.

Igår gick i tråkighetens tecken.. va hemma hos mama helt själv på kvällen o de gick inget bra på tv. o nej jag följer inte idol för de suger balle!

så runt 00 så va jag tvungen o åka o hämta min laddare o tog även en sväng förbi jonas där även kim höll till.. så vi satt o snackade lite.. sen åkte ja hem till mig o la mig..
 o nu på morgonen har jag antagligen förstört mitt förhållande:S

snart så tänkte jag åka hem till mig o börja göra mig iordning för att sedan åka till lkpg me lollo o några vänner till henne. ska va där en stund sen hem till mjölby igen o följa med syster på tjejkväll, kanske även blir en sväng till jonas 25 års kalajs..:D

ajja, bara min klump i magen försvinner så blir nog allt bra..

ajja.. puss

KALLLT!!

de är sååå jävla kalllt, fy fan!!!

ska ner på stan nu, fixa psent, till bibloteket o handla käk.. tror de blir kycklingsallad!!

ikväll är de tjejkväll på kiwi!!

puss

Inget vettigt att skriva

är hemma hos mamma just nu.. är ju som sagt kattvakt åt Louise o Thelma.
så ikväll har vi syskon, ja emelie o tim plus syrrans kille kim vart här o legat o degat i soffan.

ida har jag inte gjort nått speciellt, va på möte vid 3.. mamma ringde halv 3 när jag låg o sov o väckte mig som tur va.

imorgon ska jag på nån jävla utbildnings skit på brandstation me jobbet.. usch va jobbigt!! från 8- 12..

o jag saknar min älskling!!!

helg

sitter just nu hemma hos världens bästa david, har legat o läst o chillat.
va nere på stan förut o åt lunch med eneida o fika med idaa.. trevligt!

helgen har rasat fram i en rasande fart som vanligt, i fredags så va ju jag o rishe o lina ute o åt först på olympia, dunder gott.
jag åt sovlaki:D mumms fillibaba..

fick även då mina presenter från dom, av rishe fick jag trilogin av resident evil och en jätte fin stickad tröja som jag länge haft ögonen på sen fick jag även ett rafisgt underklädes set.
av fina lina fick ajg en jätte fin present från mique, en te kopp där de stod världens bästa kompis, o i den va de te o ettt choklad hjärta o så fick ajg jätte fina örhängen.
tack så mkt!!

efter vi hade ätit o haft de trevligt så gick vi hem till rishe o öppnade upp vinet o sörpla oss så glatt. gick sen till platå, där jag även möte chille o vi drog igång de..
vart visst lite fuller där ett tag men helt försåligt eftersom ajg blanda så mkt:S inte bra!!

på lördagen så skjutsade vi först hem lina till norpan  sen åkte vi till sjukhuset o hälsade på mina nya syskon. rishe va helt förtjust i dom. :D

åkte sen senare hem på kväkllen hem till hogstad eftesom vi sa att vi ksulle sova där för katternas skull.. fick även hämta hem lillbrosan som va i boxholm på bus. så kom int i säng förens vid halv 3 eller nått..söndagen spenderadas halva dagen i sängen med mys..
va även på sjukhuset igen o hälsade på..

ja, de va i korta drag va so har hänt mig den senaste dygnen..

PUSS

syster fyrdubbelt upp

Har åter igen blivit syster:D


Ren o skär SKRÄCK

De är precis va jag har upplevt inatt jag har aldrig i hela mitt liv varit så rädd som jag va inatt, ren o skär skräck.
hinner inte berätta allt just nu, men jag kan berätta att jag va så himla rädd att jag stod på balokongens utsida beredd på att hoppa ner, med bara ett täcke runt kroppen o inga skor.. mitt inatten runt 4.
kan ni förstå en smula hur rädd jag va?

så jag somnade till slut av utmattning för jag hade vart uppe i 30 timmar, o lyckades sova i en halvtimme för att sedan gå upp o ha personal möte med högsta hönset...
de kändes ju Jätte bra... INTE!!

berättar mer sen iaf...

till nått betydligare roligare.. jag blir uppplcokad kl 19.40 av sofia gustav kim zandra sara för att sedan åka o titta på "låt den rätta komma in"
WIIIIIEE!!
som jag har tjatat men nu äntligen ska jag få se den, så nu måste jag skynda mig hem sitter näml ute hos mamma med mys byxor o saschas tröja på mig, så nu måste jag hem o fixa mig så jag blir lite anstädning så de inte är jags om skrämmer publiken med mitt utseende utan att filmen får göra sitt jobb...

ajja!!
puss
Rishe, my heart, my soul!

en bra dag

så där ja, nu börjar min födelsedag gå mot sitt slut, haft en väldigt bra trots jag har jobbat hela dagen.
som sagt mötte upp eneida o idaa o sofia nere på stan för en kaffe, satt ute eftesom de va så skönt väder..

de roliga va ju de att vi gick förbi en kille som va säljare till 3, då han säger
- Tjejer, har ni fyllt 18 än?
WTF, här går man o fyller hela 21 år o blir laglig i hela världen så får man fr¨ågan om man är över 18..
vårt svar va iaf
- Inte en dag över 15!!

ajja inte så mkt att sura över de..sprang lite runt på stan inne på bokhandeln en sväng o idaa köpte boken, dumpa honom.. passar henne alldeles utmärkt tror jag..:Phehe.
sen va vi även inne på vera o idaa köpte loss de igen på en rikigt snygg tunika..
sen for vi runt på jakt efter en fest blåsa till sofue, hon ska ju ut på lördag o svänga sin lurviga..
va inne på dom nya butikerna  o kollade o idaa ordnde då att en av butikerna ska ha en tjejkväll för oss tjejer där dom kommer visa va dom har o va som passa med va o vad dom kommer få in o liknade, tillammans med tilltugg--
de kan ju faktikst bli väligt trevligt, så om ni inte har nått för er den 20 november så är de bara o hänga på:D

jaha, idaa  o enida har ägnat hela eftermiddagen åt att sitta o kolla på poltergeist på youtube o liknade jag tackade för mig o kollade ist på barnfilm.. ahaha.. 21 år va de va??:D

ajja, ska kila vidare!
ha de så bra nu!!
puss


jag fyller år!!

Jag må hon leva, ja må hon leeeevva....lallaaaa...

idag fyller jag år... blir hela 21 år gammal, de ni!!
igår hade ja o rishe lite för mys inför min födelsedag, åt kladdkaka o myste me tända ljus o sjävklart såg vi på entuorage:D

ska nu vid 11 iväg o fika mee idaa o eneida, trevlans...

Entourage

Risko har gett mig ett nytt beroende, serien Entourage!

älskar den!!!
så sjukt bra, älskar vince, e, turtle, drama, men mest älskar jag ARI..
 
Ari Gold

vi har redan sett till säsong tre nu, de enda vi gör om kvällarna ligger o kollar på denna serien!!

Helgen

Ja o så vare måndag åter igen, blir lika förvånad varje gång att helgerna alltid går så himla snabbt..

i lördags jobbade jag till kvällen så vid vid 21.30 åkte jag in mot lkpg o hämtade upp Lollo för att sedan åka mot Rishe o Karzan.
Kom dit o vi drack lite vin o spelade kort, jätte trevligt.. lollo är ju så sjukt tävlingsinriktad så risko fick ett par kort slängandes på sig då o då.. hehe...
runt 1 bestämde vi oss för att dra oss ut till stan o vi gick först i på platens men de va ingen höjdare så vi gick in  till platå ist..

de va trevligt så...

kom hem runt 4 nångång o somnade direkt..:P

dagen efter vaknade vi upp o mådde så där..
jag o risko skjutsade hem lollo till vallersta medans karzan låg o sov.. stackarn han va helt död!
men sen när vi kom tillbaka till lkpg så plockade vi upp honom o åkte till ikano där bröderna shoppade loss...
sen vid 17 åkte karzan hem till sthlm igen o vi for ut mot hogstad(snacka om skillnad) mamma hade ordnat min födelsekalas, eftersom jag jobbar på onsdag så bestämde vi oss för att ha de nu..

Mamma hade vart jätte duktig o bakat 2 sorters pajer, en taco paj o en ost o skink paj.. AS GODA!!
efter de så va de dags för fika, marängsviss .. mmm. rikigt god, men ack så mättande.

o jag fick presenter oxxå, en smyckes skrin (jätte jätte fin) spets leggings, örhänge,armband, passpengar, pengar från min moster, rouge, saker till håret..
allt va jätte bra!
tack så mkt!!!


pratade nyss med fina liona o vi bestämde att på fredag ska jag o hon o rishe gå o äta på en grekisk resturang o fira mig lite..:D sen blire utgång..:D
de ser jag verkligen fram emot..

jaja, på återseende!

puss

RUBRIK?

ja mitt sista inlägg igår sa jag ju att jag skulle spendera lite tid med rishe men den saken vart inte rikigt som jag tänkt mig, vi satte på en film o efter 10 minuter så låg jag o sov.. ajja..
klockan va ju iofs ganska så mkt..

Ida har ite hänt mkt, jobbat... dog av trötthet i morse men återuppstod när jag kom ut i kylan.. fii fan!
COOOOOLLLD!

har jour ikväll så ska in till lkpg, rishes brosa karzan kommer på besök.. redo för att lägga ut röda mattan.. ahhahaha!!
o sötisen lollo plockar jag upp lite lätt runt 22 tiden..

ajja. mer detaljer i möra..!

kISS1

patrik 1,5

nyss hemkommen från bion som jag o min ängel var på..
patrik 1.5.. helt okej, trodde den skulle va roligare o bättre men men, ett as bra manus va de iaf så man fick sig ett par goa skratt..

annars vaknade jag upp HALV 2 i dag.. opppsss... inte riktigt mennigen men hade svin ont i magen inatt så fick inte så mkt sömn, så de är nog förklaringen..
sen kom  min fina rishe hem så då drog vi till stan o kollade på lite kläder till honom men de fanns inget speciellt så de vart inget.. attans

wie, nu vill inte rishe spela mer tv spel så nu ska jag passa på o ta upp hans tid...

puss

valvaka

ja just nu sitter jag o eneida o följer valvakan på tv..

vem vinner valet tror ni??

Sötnos

Min underbara Rishe såg mitt inlägg igår o försökte pigga upp mig lite ur min tillfälliga depression, till slut när inget funkade sa han.
- Linda, vill du gå på bio på fredag?
hahaha, såååå sött.. så man dör nästan! 

så på fredag ska vi gå på bio men jag fick inte se låt den rätta komma in utan de fick bli patrik 1.5.. men lika glad är jag för de:D

sovit skit dåligt inatt mee... rishe har muskelryckningar när han sover så helt plötsligt kan de komma en arm på ansiktet, så de gället att passa sig när man sover med den där karl´n.
o han snarkade meee, så imorse va jag skit tjurig på honom när jag vaknade.. hehe..

är på jobbet just nu..

tänkte på en sak igår, jag vet inte hur längesen de va sen jag va helt ensam, jag har jämnt folk omkring mig..
o nu är ju idaa hos mig tillfälligt me s¨å nån ensam tid lär de ju inte bli..skulle verkligen behöva va lite ensam känner jag!
bara få va!
de är fan påfestande att alltid ha nån vid sin sida hela tiden, man måste va trevlig hela tiden.. aldrig får man tjura ihop totalt o gå o va skit förbannad...:P
eller lite tjurig blev jag igår på stackars rishe, han får alltid ta mitt humör, han måste tro jag är dum ihuvvet för jag kan bli skit förbanad på en sekund sen andra sekunden är jag glad igen..snacka om temprament:P

fan de känns som de är onsdag ida, men de är ju bara tisdag...

ajja, mina sockerpullor!
take care!

puss

NOLL!!

har egentligen noll skrivlust men men... för jag har egentligen inget nytt me att komma me.. har inte hänt nått nytt typ..
va ju hallowen men den spenderades med killen..så jag har inga saftiga skandaler att komma meee...

nee fy fan, jag har verkligen inget att komma mee.. längtar tills nått roligt händer!

jag vill gå på bio, jag vill fortfarande se " låt den rätta komma in" men risko vägrar...

imorrn ska jag jobba o sen på onsdag ska jag hem till mitt ljuva hem o tvätta.. har verkligen inget rent..
sen ska jag även träffa lollo mee, kanske ta en fika med sofie o idaa? eller va säger ni brudar?!

ne nu ska jag gå o va deeppp...




trött på ´t

ja de är va jag säger just nu..

jag är trött på´t...

kort uppdaterig

ja tänkte lägga in en kort uppdatering...
Sitter nu hemma i en av mammas soffor brevid den finaste av dom alla.. Sötisen Rishe.

idag har jag verkligen haft en ful dag, stackars rishe som fick sitta o vänta på att jag skulle bli klar, men till slut fick jag till lite kläder på kroppen.
Så for vi ut mot min mor, jag fick köra hans tjänstebil Audi.. O vikken upplevelse säger jag bara.. snälla tomten, jag ahr vart snäll i år:D

kom hem till mamma o min mormor o min moster o hennes man kom även hit, så fikade vi lite..
mamma hade bakat kaka, inte säsklit nyttig, men men..

så snart ska vi åka till kyrkogården o hälsa på morfar..

ska rulla nu½½


puss

Alla helgonas afton

Ja, om jag har fattat de hela rätt så va halloween på fredagen o alla helgona är nu idag(lördag=)
Så idag har de inte blivit nått firande alls utan ska hem till mamma imorgon o mysa lite.. Sötisen ska även följa mee sen vet jag inte rikigt va som står på agendan ska nog åka hem till honom i lkpg..



Risko berättade om sin present til mig, en spaa weekend i Sthlm när jag fyller år, men jag sa då nej till de hela för jag vill hellre spara pengar till new york resan.. att jag alltid ska tänka så.. suck!:P

så jag sa att han fick överaska mig hemma i lkpg med nått liten o gulligt..

va nere på stan förut o tänkte köpa nån liten halloween present till honom men de är fan sjukt svårt att köpa till en kiille, som ja sa till E. att en kille har ju tusen gånger lättare att köpa nått till en tjej så jag förstår inte varför dom inte gör de oftare för.. hmm... handlar nog bara om fantasin sinar för dom!

På söndag ska jag bytta däcekn på bilen så nu blir de dubbat för Ms. Ross..
o sen på söndag kommer även idaa till mig ett tag o stannar innan hon drar till USA ja är ju ändå aldrig hema så...

ja, om man skulle krypa till korgs då.. fan att jag såg på en skräck film förut..
de skulle jag inte ha gjort.. lätt att va eftersmart..:P

Nåja, jag hoppas ni alla får en trevlig helg med mkt trick or treat....

Spök pussaar!!

RSS 2.0