Snö

Snön har kommit, lagt sig på marken o sedan blivit till en blaskig smörja.
När jag klev av tåget i morse o skulle gå till jobbet, hann jag bli alldeles dyngsur om fötterna..eftesom jag vart i linköping sen tisdag så va jag inte alls beredd på att ta me mig vinterskorna eller vinterjackan..



Men jag antar att snön är bara tillfällig, tvivlar starkt på att den kommer ligga kvar nån långre stund..

Har haft de väldigt mysigt hos min grabb i lkpg, han är nu i borlänge, men kommer hem sen ikväll<3

Men jag tror jag kommer jobba natt så vi får väl ses i morgon, för då ska vi hem till min mor o fira alla helgona..


ne nu ska ja kolla på senaste avsnittet av the hills..
puss

torsdag

precis hemkommen från en fika med en gammal kompis,  hon flyttar ner till helsing borg imorgon så vi sa hej då till varnadra o så...
fikade på steves, beställde in kyckling file med tzatziki.. massa vitlök i.. usch då, får se om rishe märker nått..

Till nått extremt roligt, jag mejlade med en som tränar thai boxning så antingen på tisdag eller torsdag börjar jag köra thaiboxning.. ska bli sååå himla kul! men jag antar att jag kommer bli helt mörbultad. har inte tränat på ett bra tag nu..

Men eftersom aerbics o sånt skit är inget för mig så har jag stora förhoppningar på detta..

Väntar nu på att lilla rishe pishe ska komam hem då ska jag o han o min syrra åka till ikano o shoppa lite.. inte jag men min syrra ska göra de..

bye

Städat

Fan va seg jag är..
Jag har iaf städat hemma hos Rishe nu, hängt upp hans tavlor som han haft ståendes hur länge som helst.. att de ska behövas va en kvinna för att få nått gjort.. hehe..
men nu är de iaf jätte  fint här..

ska snart till stan o inhandla lite mat o strumpor o schampoo o grejer som behövs..

fan va jag inte orkar gå o duscha just nu.. i need some energy.

pappa ringde förut o frågade om jag o rishe ska med o köra go cart på lördag, skulle fundera på de sa ja.. men jag börjar bli ganska så sugen på´t faktiskt...

Ne om man ska gå upp ur soffan o få nått gjort då

Bjuder på en bild på mig o sötisen!! från i somras, är vi inte för söta?! hehe..


Shoppat kläder

Ja meningen va ju att jag skulle följa med brosan o handla kläder i linköping men de slutade med att jag spenderade alldeles för mkt pengar.. men men jag kunde inte motstå.. hehe...

Va först på skopunkten o köpte 2 par stövlar

           '


Sen va jag på Hm o inhadnlade 2 tröjor

  

sen köpte jag en grå basker med en liten rosett på helt underbar jätte söt.. hehe!
'
nu ska jag ägna lite tid åt sötnosen!!

PUSS
 

Planering av Tisdagen



Imorgon får jag en hel del att göra..
Slutar jobba vid 9 imorgon bitt sen Ska först möta upp Elin på stan för att ta en fika, ska bli roligt,snacka lite gojja..sen ska jag iväg till Linköping med min kära broder, sen msåte jag åka hem till min mor i hogstad för att min bil låter konstigt när man startar den, så mammas kille ska kolla på den, sen ska jag tillbaka till mjölby för de finns ingen skjuts sen måste jag hem göra mig iordning, hämta riskos big as reseväska för att sen bege mig mot Linköping återigen för att jag ska va hos Risko ett par dagar nu.
o där ska vi fixa med pass, beställa biljetter till new york, lägga in lite annonser, kolla upp utbildningar och kolla upp ang Tahi boxningen..
sen ska jag änga ALL min tid åt min Rishe

snart är de BOSTON TEA PARTY!!
grabbarna är ju bara för härliga!

God afton

God afton sötisar!
sitter på jobbet, är helt propp mätt.. o sen senare väntar en påse hot cheez..Mumma de!
som ni ser så har jag ädnrat min design lite, lite princess över de hela:D

i lördags var de ju dags för lite party..
åkte till elin eller rättare sagt till eneida för där va de lite party för att elin hade kommit hem, tyvärr svek jag dom en halvtimme senare för att ta 8 över 20 tåget tillsammans med malin in till mantorp för att bli uppplockade av Lollo och Jonna sen bar de vidare mot Linköping..
kom fram o började korka upp.. Lollo o jonna sprang omkring o gjorde sig iordning..

malin åkte hem lite senare för hon hade med sig hunden Lucifer.. Men i stället kom en kille som hette shayyan(stavning?)
o vi drack ytterligare lite till o sen så skjutsade Shayan ner oss mot ågatan.. där vi gick till platå skapligt onyktra o bara gav min jacka till nån o fick ingen lapp eler så utan jag bara gick därifrån.. smart?!

Sen gick jag o lollo mot baren, vilket verkligen inte behövdes.. träffade på Sötisen rishe med o hans polare martin, så vi dansade som alrig förr.. 
yrade omkring o hade skit kul!

Risko frågade om jag ville sova hos honom vilket jag självkart ville så vi drog oss mott nattekäk o sen hemmåt..
dagen därpå vaknade jag upp o va sjukt täppt i näsan.. fy faaaan!

Lollo kom med hennes ragg o hämtade mig så jag kunde åka hem till henne o hämta mina saker o sen skjutsade dom tillbaka mig till risko o martin där vi kollade på film.

Marin åkte hem vid 18 o då kom andreas för dom skulle skriva klart deras examens rapport o vid 20 fick jag ha min baby allldeles för mig själv.. så vi gick ner o köpte varsin cheese o låg o musmade i oss, fällde ut bäddsova så vi låg som kungar.. haha! vilket par, flötandes..:D

kollade på 16 blocks på tv o myste i störsa allmänhet..


Funderar på

jo jag funderar på att börja antingen kick boxning eller thai boxning i linköping.. Nån som vill börja med mig?



God morgon!



god morgon!
har ni sovit gott?
de har inte jag gjort iaf, har vart så sjukt täppt i näsan i natt..men men.. vaknade runt 8 o väntade p¨å att apoteket skulle öppna men sen vid 9 släppte de lite så nu lever jag igen...

Sitter hemma hos rishe pishe just nu, väntar på att lollo ska komma o hämta mig..
vart utgång igår, men jag orkar inte berätta de just nu. så de får ni vänta mee...

ajja.. puss

Tidig present!

Eftersom Jag snart fyller år, tycker jag att någon av mina underbara läsare kan bjuda mig på bio, jag vill se " låt den rätta komma in"
jag älskar vampyr filmer, de är lätt de bästa! o denna låter helt ljuvlig tycker jag, nått att sätta tänderna i..

så varsegoda mina kära vänner ni har mitt nummer de är bara att slå en pling...PUSS På er!(L)

http://www.corren.se/archive/2008/10/24/jy11tpsl59plt8b.xml

Darin Kat de Luna

I love den nya låten som Darin o kat de luna har gjort.. så jävla bra party låt.. blir verkligen på party humör när jag hör den!
så den ska gå varm i morgon:D

   

Höstens mörker

jag känner redan att höst deppressionen har greppat tag i mig.. det är de värsta med hösten och vintern.. mörket som smyger sig på en bakifrån.. jag blir verkligen deprimerad av att gå i total mörker i 9 månader..
sen att jag inte har träffat min kära pojkvän på ett bra tag har nog oxå en hel del med att jag inte är så uppåt just nu..
träffar honom inte förrens tisdag nästa gång o de känns som de är en evighet dit..

vi



Idag kom jag till jobbet vid 16, jag har verkligen inte gjort nått den senaste veckan.. börjar bli rikigt ur less på det hela.
ska ta tag i de här med pluggandet oxxå men jag vet inte vart jag ska börja nånstans...
usch va jobbigt!!

sen är de lite penga brist oxå, jag o risko ska försöka att komma iväg till new york  jul men de är inte så jävla lätt när pengarna inte ens räcker till att andas..
nån som vill köpa min bil?
kompis pris:D

en rolig sak är ju att elin kommer hem imorgon så de blir pary på lördag, Längesen som fan sen jag festade i mjölby så de ska faktiskt bli kul!
så då ska jag fan festa till det såå inuta helvete.. haha! sa till eneida förut att jags ka krypa hem på alla fyra..hahaha!
vi får se va som sker med den saken alla mina vänner vet ju att jag är den största torrbollen när de gäller alkhol..

ajja.. PUSS på er!

sjukt tråkig ...

sjukt tråkig dag idag, hade verkligen noll lust att kliva ur sängen så jag tog mina första steg utanför dörren vid halv 6 på kvälle idag.. o då åkte jag till Idaa för lite sällskap, o nu sitter jag hemma hos mamma igen, hon rinde o sa att dom skulle äta våfflor o de lät inte helt dumt tyckte jag inte, så nu sitter jag o väntar på att dom ska bli klara.. MUMS!



igår så efter jag kom hem från mamma så åkte jag hem o la mig i sängen o kollade på en jävla massa series bla desperate housewife o en massa dokumentärer som gick på SVT..
 o jag  va så jävla söt sugen, de enda jag har i mitt kylskåp är en halv gurka en rödbets burk o en 400 grams block choklad som man egentligen ska baka med, men den chokladen smällde jag i mig... så låg o mumsade på den hela natten, somnade inte förrens vid 5

 o idag när jag legat halv död i sängen o ätit upp den sista av chokladen::D
har smugglat med mig lite godis saker ifrån mamma skafferi som popcorn o lite chips o grejer.. satsar på att bli fet:D




Mamma

är hemma hos min mor just nu, har fixat o trixat lite med mitt CV.
Har även suttit o kännt lite på hennes bebis mage, bebisarna kör verkligen kung fu där inne.. en fot hit o en hand dit... haah!

idag har verkligen vart en chill dag, åkte från risko vid 9 imorse sen gick jag hem o däckade i sängen o vaknade upp vid 14.. oppss..efter jag fixat lite med tvätten åkte jag till kim o tiggde till mig ettt cigg paket..:DTack!
Är så sjukt pank! Har nog aldrig vart så pank, men de beror ju på att vi vart i stockholm o flängt o haft fester o grejer..

Har 50 spänn kvar som jag har i plånboken o de ska räcka till mat, plus att jag jobbar torsdag fredag så måste köpa frukost lunch o kvällsmat, sen på lördag ska vi festa.. hmm, hur jag ska få detta att räcka krävs nog ett mirakel.. hehe!

Men snart snart är de LÖÖÖN!!! gött!

o snart fyller jag år me, så de är bara ringa mig så kan jag säga va jag önskar mig..hehe

puss


espresso house

Hemma igen efter en trevlig fika på stan på espresso house, möte även kicki helt huxflux så hon följde med o tog en kaffe.

Rishepishe kom även en stund o gjorde sällskap, men han gick o tränade sen.
de va nog lika bra de, så kaxig som han va:Phehe...

Så nu har jag gjort mat o han sitter här brevid o kollar på simpssons, han är helt galen i den serie.. inte klokt:D
senare ska vi kolla på entourage o mysa lite..

imorrn ska jag möta upp sofie o idaa så ska vi träffas, sjuuuuukt länge sen vi sågs så de ska bli rikigt trevligt må jag säga!

Ha en trevlig kväll alla!
puss

Duktig fru

Idag har jag verkligen vart en duktig fru, städat o diskat i rishes lägenhet..
Han är iväg o jobbar nu men kommer snart hem, ska snart springa iväg o fika med nara

sen ska jag o R åka hem till min syster o säga hej längesen vi träffades nu..

Nu måste jag kila ska möte nara om 4 minuter på trädgårdstoget..

Puss!!


Nyvaken

Gud så skönt klockan är halv 1 o jag är precis nyvaken..
har sovit helt otroligt skönt inatt!

Nu ska jag göra lite frukost o sen får jag se vad dagen har att erbjuda..





Idag är de inte söndag!

Söndag kväll, helt sjukt de känns verkligen inte som söndag.. Idag har inte vart en söndag!!
Gick upp i morse iaf och åkte till jobbet vid 13 jobbade bara 3 timmar sen så åkte jag hem o slängde mig i min egna säng.. har inte sovit hemma på sjuuuukt länge!
sover ju hela tiden hos rishepishe:P

ajja, runt 18 ringde risko o undrade om jag inte ville komma till honom o de är klart jag ville så satte kurs mot linköping..
gjorde lite mat sen spelade vi kort, ska aldrig mer spela kort med honom.
han vet hur dålig förlorare jag är o lika fan ska han retas...arrrgh!

Men men, de kompenserade han sen så jag va inte lika sur på han längre..hehe

nu han sitter här brevid mig o spelar tvspel, fattar inte hur man kan tycka att de är så himla kuil!
ajja, ska snart gå o lägga oss.. inte för att jag ska upp tidigt för denna vecka jobbar jag 48 timmars pass.. på torsdag o fredag. så jag ska gå på mitt pass på torsdag morgon o slutar lördag morgon..

o sötisen elin kommer ju hem på fredag så på lördag blire fest i stugan.. funny funny!

hmm, vet inte riktikgt va jag ska skriva mer, sååå BYEEE!!

LÖrdag

Lördag idag, och helgen rullar på i en rasande fart.. imorgon ska jag jobba så jag känner att de blir nog en tidig sänggång tyvärr..

Igår lyckades jag få bort lilla rishepishe från tv spelet så vi tittade på the wedding crashes (tror jag filmen hette) som gick på svt..
jag o risko uppfattade nog filmen lite annorlunda men de är ju klart med hans bakgrund.. hahah:P

sen så vart de en hel del kort spelande.. spelade spansk skitgubbe.. de är ta mig tusen inte sant han vinner kanske 90 % av alla gånger.. fy fan! 
då är de inte kul längre att spela fast han vill ju spela mer o mer vilket jag förstår när han vinner hela tiden..

när klockan närmade sig 3 så kröp jag mig mot sängen o rishe fick återgå till tvspelet:D läste lite bok o sen total slocknade på en gång..

Idag gick vi upp ganska tidigt skulle följa med mammsen på stan, hämtade även ut filmen från kolmården... så sjukt rolig film!!

ajja, ska väl ta o gå ut o gå en sväng så jag får lite frisk luft!
PUSS


6 månader sen

Idag är det den 17 oktober, vilket då innebär att det va exakt 6 månader sen som jag o risko träffades.
lite häfitgt!
Snacka om att de måste vart ödet, vi har pratat om de tusen gånger.. allt var verkligen en slump att vi träffades eller ödet som sagt.
nästan lite otäckt att tänka så..
Men som tur var fann vi varandra på dansgolvet på platens.. helt huxflux:D




Igår tillbringade vi kvällen med karate och lite kung fu..haha! höll på att slå halvt ihjäl varandra, men kul var det!!

idag är det fredag så de blir hemma kväll, tänkte göra enchiladas o ha lite fredags mys men de ser ganska så dystert ut med mys, han har näml köpt ett nytt tv spel som han är helt förälskad i men men...hehe.. jag kommer nog på ett sätt att få hans ögon ett tag iaf;P

Ha en bra fredag allihopa!
puss på er!

duktig

Idag har jag vart duktig som faan..
slutade jobba imorse vid 9 som vanligt hade sen personal möte.. efter personal mötet som va slut vid halv 12 så gick jag hem, planen va att däcka sten hårt i sängen, men på nått lustigt sätt tog jag aldrig av mig mina skor jag hade på mig, så jag började storstäda och tvätta all smutstvätt (vilket va en hel del efter stockholms veckan) o samtidigt som jag gjorde mat..
så de vart inget sovade.. men lägenheten vart jätte bra iaf:P

sen så åkte jag o kim ner på stan, tänkte ta  ut riskos film som spelades in när han va på kolmården, men den va inte klar ;S så vi åkte hem till mig o satt o chillade lite..trevligt!

hade bestämt träff med lina i lkpg klockan 18, men ja klan ju som vanligt inte planera min tid så jag vart typ en timme sen, ringde lina o sa att hon fick gå hem till risko så länge, men till slut kom jag fram till linköping o gick till min sötaste, där dom två satt o väntade...

hade saknat min sötis såå jävla mkt!

efter vi hade kollagt på lite små klipp när risko badade med hajjar så gick jag o lina o fikade på steves o fikade jävligt trevligt!
min lilla snutt!!som jag har saknat henmme!

pratade lite smått om en kryssnig när ja fyller år, jag risko lina o andres.. nån som vill me?

ajja nu ska jag ägna lite tid åt min fina!!
puss




Rubrik?

igår va jag o besikitade min bil.. INGA anmärkningar! Skönt skönt!

sen åkte jag hem till risko igen för jag hade jätte ont i magen o gick o la mig o vaknad einte upp förrens tjugo i fem..:S

Åkte sen hem mot mjölby o va nere o handlade lite mat sen hem till min lägenhet, gud så skönt de va att komma hem, jag har inte vart hemma sen förra måndagen..

så de va himla skönt att kunna gå o plocka med mina egna saker, så jag gjorde lite mat o tände lite ljus o hade mysigt medans jag kollade på desperate houswifes..

och idag har ja jobbat så jag har inte gjort så mycket..

jaja, hade visst inget särsklit idag o berätta..
PUSS

Stockholms veckan

så nu har jag lite mer energi för att berätta om min vecka i stockholmo:D

Åkte upp i onsdags, vi skulle ha åkt vid 10 tiden men vi kom inte iväg förrens vid 12.. men när vi väl va på väg så gick de fort upp till stockholm.
Först åkte vi in till stan för att köpa kläder  till risko som han skulle ha på sig på lördag( då han skulle ha sin examens fest)

Gick till NK o fixade allting, köpte en jätte fin skjorta o slips o ett par jätte fina byxor.. när vi väl va klara så åkte vi mot alby där riskos bror Karzan bor..

Risko lämnade av mig där med hans pappa för risko skulle iväg med en kär vän på hockey match.
Så jag o hans pappa satt o pratade o så.. va lite trögt i början för båda två va väldigt blyga o han pratar mest kurdiska.. men efter ettt tag så släppte de.. risko kom hem efter typ 6 timmar runt 00 tiden..

dagen därpå vaknade vi upp o åkte in mot stan igen, där shoppade jag en jätte fin klänning o en sjal o risko köpte en tshirt..
sen mötte vi upp riskos kompis xarman, en jätte gullig tjej...
vi gick omkring i gamla stan o hade de jätte trevligt, sen gick vi mot kungshallen för Xarman va hungrig efter vi hade käkat så gick vi till ett fik o rökte vattenpipa o hade de rikigt trevligt mitt inne i sticlkholms city.. lite skillnad mot gamla mjölby.. hehe

sen runt 21 åkte vi hem o slappade lite med hans pappa.
På fredagen så vi möt uppsala o där mötte vi upp xarman igen för att åka till riskos gammla universitet för att skriva upp namnlappar för bordsplaceringen vi skulle ha på festen

sen åkte vi ner o kökade o riskos kusin miran kom o gjorde sällskap mee..
sen åkte vi hem till xarman o gjorde oss iordning o gick på flaskan för vi skulle festa tillde..

vid 22 möte vi upp benji o sebbe o gick till en resturang dör vi möte fler vänner till risko
sen gick vi till en nattklubb som hette briger jarl...
skit kul!!
de va faktiskt rikigt roligt, drack teqila o grejer hehehehe....

sen vaknade vi upp på lördagen bakis soooom faan! o skulle åka till hans föräldrar o hans systar..
kom dit o de va full rulle, dom höll på o fixade med en jävla massa mat för hans föräldrar skulle ha en fest för risko fär hans släktingar o så..
jag gick o duschgade o så o gjorde mig iordnig inför examens festen på kvällen, vart rikigt stressigt där ettt tag men vi hann ner så vid halv 6 var vi på resturangen som risko hade
vid 18 började dom första gästerna droppa in o vid halv 7 hade dom flesta gästena kommit alla drack välkomst drinkar o alla minglade o jag hade jätte kul!
sen började vi äta, jätte god mat o alla hade skit trevligt..
jag o xarman höll ihop stor del av kvällen...
RIKIGT KUL! längesen man hade så kul!! satt med riskos familj..
sen så när risko hölll tal o öppnade presenterna sen sa risko sist men inte minst fick jag världens bästa present av världens bästa flickvän o pekade på mig o alla vände sig om o tittade på mig o riskos mamma kramade om mig o pussade o så på mig.. heheehhehe!!!

dagen efter på söndagen var de dags för den kurdiska festen.. o herrree min gud dsäger jag bara..

de va en rikig upplevelse maten o människorna, dom ville ha upp mig o dansa kurdisk dans men där gick mig gräns...:D
hehe..

lite kort uppdatering men summan av kardemumman är att jag har haft de skit kul!!!!

nu ska jag mysa lite med sötisen!

Puss!

Hemma igen

Nyss hemkommen från en galen vecka i huvudstaden stockholm..
berättar mer nästa gång:D

PUSS

Riskos Present

I lördags bar de av mot kolmården
Jag. risko hans kompis, lina, idaa, pappa o lillebrosan..

Min present till honom va nämligen ett äventyr på tropicariumet.
de var rikigt kul.. skrattade så himla mycket. Han va skit rolig!

Leka med skorpioner, fågelspinldar, alligatorer, orar, äckliga kryp, o ssist men inte minst ett dyk med hajjar.

Har spelat in allt.. o har tagit tusen kort typ! ett rikigt minne!

efter kolmården åkte vi alla till norköping o åt pizza

sen åkte jag hem till mamma, hade tvingat ner stackars mamma till bolaget för att inhadnla sprit:D

Hem sen o baka tårta o fixa med saker tills kvällen, super stressad o super trött va jag! Men de va ju bara ta sig i kragen o sätta igång med allt..

skulle vart i linkan vid sex men kom in vid halv åtta:D
dom som känner mig vet ju hur hag är med tider så de va ingen större överasskning..

trevlig liten sammanållning.. trevligt att sofia gustav o kim va med:D

imorrn ska jag åka till stockholm, ska följa med risko kommer hem på sönda igen
jag är sååå sjukt nervös..för på lördag har han ju sin fest o de kommer tup 40 personer o dom flesta känner ju varandra så då kommer ju alla dom stå o tjoa o tjimma o jag kommer stå där som ett fån, men de är väl bara bita ihop o hoppas på de bästa..
fan att jag ska va så blyg!

ne nu ska jag gå o göra potatisgratäng o kassler.. musm!

puss

Pojk Vän Killvän Man vän

Förresten har jag sagt de att jag har pojkvän nu..hehe.. happy time happy time:D
Lite skrämmande att säga de där,
fast de är de jag velat den senaste månaden.

Men plötsligt vart de på riktigt.. inte singel, har pojkvän..
skumt de där nått man velat så länge o när man väl får de blir man lite rädd.. hehe..
Missförstå mig inte nu, jag älskar att ha pojkvän o jag tycker  Mycket om denna pojkvän eller rättare benämt Risko

idag har jag jobbat o gjort *****.. men tror inte det vart så jävla bra asså:S men dom får väl avgöra de sen o säga om jag lyckas eller inte...


ajja sitter o chillar o dillar me lite göddig muuuusik


Count down

Fredag o nedräkningen har börjat inför riskos hemkomst.. 24 timmar kvar..hehe
har saknat honom en jäkla massa.
de är bland de värsta jag vet " att sakna" någon.. varför ska man göra de för? så onödigt..

iaf prata med gustav sofia o kim ang lördag o dom kommer så de kommer bli skit kul!

sov verkligen skit dåligt inatt.. vaknade upp vid 6 o kunde verkigen inte somna om fast jag jag kunde ha sovit 2 timmar till.. jätte irreterande och igår kväll kunde jag verkligen inet somna.. låg o vred o vände mig tills klockan va typ 2 eller nått.


jaja, har inget vettigt o skriva.. BYE!

FÖrklynngstider

Genom förkyld är vad jag är..
Näsan är helt igen täppt och mitt huvud bankar och allt jag gör går i slowmotion.

Är hemma hos mamma nu, har precis ätit.
Min bror kom o väckte mig i morse, hade nämligen lovat honom att åka till linköping idag o titta på jacka.
så sagt o gjort så tog vi vår kos och åkte till linköping. vi hittade en jacka på jack and jones tror jag dom heter...
sen gick vi vidare för att titta på lite saker tills lördag.

Angående mitt förra inlägg så har han som de handlar om läst det nu och allt är KANON!
kunde inte bli bättre än så här!!

träffar honom dock inte förrens på lördag:( saknar honom en massa::(

nu ska jag nog åka hem är helt död.. o ska jobba imorrn me.. puuhh

PUSS

RSS 2.0