en stunds förrviring

Jag önskar jag hade mod nog att säga detta rakt i ditt ansikte men det modet försvinner så fort jag ser in i dina vackra ögon

du säger till mig att de tar tid för dig, klart de gör, jag förstår att de gör det... Men varför ska de va JAG som bara kämpar? Varför ska de bara va jag som visar vad jag ser hör o känner?

Lika mycket ligger det på dig att hålla mig vid din sida.. jag känner jag glider längre o längre bort från dig, som jag har sagt till dig tusen o tusen gånger att jag känner absolut inget från din sida.. dina ord är tomma för mig tills du BEVISAR för mig för hittills har du inte gjort det!


Jag står vid din sida leendes men innerst inne vill jag bara skrika rakt ut, de känns som om jag skriker men du lyssnar inte..

jag önskar bara jag hade kraft nog att sätta ner foten o säga. längre än så här går jag inte detta ÄR min gräns.. nu är det upp till dig!

jag har tappat all lust att visa för bakom mig står det en kö som bara väntar på att kasta mig ur, helst vill dom låta mig ligga där tills jag har tappat hela mitt hjärta ner i höstregnet

jag vill så mycket men vågar så lite eftersom min insats jag lägger är hela mitt hjärta och mitt liv


jag har lagt mycket av mina egna planer åt sidan bara för att kunna va med dig, om du bara visste hälften av det jag gjorde för dig som du inte ser

Om jag ska va ärlig, jag tror inte på dina ord! de är bara ett tidsfördriv för dig, för de är exakt så som jag känner..
du säger till mig att jag verkar borta i bland kanske är de för detta ligger o gror i mina tankar..

jag vet om du skulle läsa detta skulle du bli så rädd att du aldrig mer skulle ringa mig mer, för de är de jag tror du är rädd..
du är villig att satsa på allt förutom dina egna känslor för det kan du inte blockera i all evighet.. du vill framstå som du inte bryr dig men jag tror du bryr dig för mycket

De känns mennigslöst att skriva ett sms som jag ytterst gärna vill göra nu men det finns 5 andra som gör likadantmot dig så det blir inte speciellt längre..de jag känner nu får du höra av andra imorgon
jag ahr fösäkt förklara för dig en jag framstår bara som tjatig men du anar inte hur mkt det tär på mitt psyke
Jag vill Vara DEN för dig jag vill vara den ENDA för dig

Jag vill att du ska veta OM du blir redo så kommer jag alltid finnas vid din sida i medvind o i motvind


Helgen

Hello allihopa!
Måndag kväll nu då.. hoppas ni har haft en bra helg!
De har iaf jag haft
i fredags så åkte jag o rishepishe till min mor för att fira att han har kommit vidare i interjuvn, så på tisdag ska han iväg o lfyga över hela sverige.. snacka om interjuv:D
vi åt painrich o myste i soffan ihop med arn filmen som för övrigt sög kamelballe!
vi sov över hemma hos mamma för ja orkade inte åka tillbaka till linköping så sent o jag hade alldeles för mkt tvätt utsprid över lägenheten...

på lördagen vaknade vi upp i en bastu, de va så jävla varmt i de lilla rummet vi sov i.. helt sjuk!
vi följde med mamma ner till stan i mjölby o kollade på lite bebis saker.. så små saker de finns.. risko hittade en rock tshirt som va lika stor som hela handen som han vart helt förälskad i och ville att mamma skulle köpa..

sen körde jag in risko till linköping o jag åkte tilbaka till mjölby för att fixa iordning tvätten o fixa iordning mig..
åvid 19 kom brosan o hans polare johan förbi o vo åkte in mot linköping o åkte till nara.. hämtade upp risko mee.. som vahligt fick jag stå o vänta på honom...

hemma hos nara korkade vi upp o hade de allmänt trevligt.. bror o hans polare kom förbi en sväng me sen gick vi vidare mot platens..vart lite överfriskad så jag o risko tackade för oss o gick hemmåt.. kom hem o va helt död.. slocknade direkt!

på söndagen vaknade vi upp o gick o åt lunch.. sen gick vi runt stångån för att hämta upp min bil som jag hade lämnat i tnnefors..
verklgen jätte mysigt höst väder..

träffar inte risko förrens nästa lördag:( Han ska på intejuvn i morron sen åker han hem till stockholm o kommer inte hem förens fredag o då jobbarjag, så nästa gång vi ses är de dax för hans presenst han ska få av mig på kolmårdens tropicarium.
ska bli jätte kul!!

imorrn ska jag in till nara o vi ska shoppa loss de o sen ska jag träffa min äskling LINA! länge sen nu! o hon rimgde mig förut o sa att i december lämna hon mig för USA....snyft:P

jaja, back to life!

puss


lite funderingar

Onsdag idag igen då.. tiden går fort när man har roligt?!

sitter o väntar på att riskopisko ska sluta jobba o komma hem så ska vi gå ner till stan o köpa hårfärg till honom.

i måndags så möte jag upp sofie o idaa på stan i mjölby o vi gick o fikade på il mondo.. idaa ville trotsa vädret o sitta ute så vi gjorde iordnig oss ett litet bord på cafet men efter en halvtimme så frös vi så mkt så vi gick in igen..

efter typ 2 timmar så gick jag hem för att städa lite, o då får jag ett sms från sofie, som undrar om jag vill hänga med till mcdonalds så hon plockade upp mig o  vi åkte dit o käkade.. sen åkte vi hem till sofie o flummade lite.. vid 20 kom även idaa igen, kollade på andra avenyn..

vart sen en ganska så tidig hemgång för min del för ja så seg..

i tisdags så åkte jag först till alex för att kolla klart på våran serie som vi börjat sen, som handlar om trafficking.. så jävla hemsk serie.. usch!
sen ringde syrran o ville mötas så jag åkte o plockade upp henne o vi åkte vidare mot stan..
gick omkring o flummade som vanligt sen kom även risko o vi tog en fika sen åkte vi hem till syrran där vi käkade tonfisksallad..

jag har börjat fundera på va jag vill göra nu med, jag har ju sagt ända sen barnsben att jag vill jobba med utsatta barn/ungdomar, men den senaste tiden har jag även börjat fundera på PR...
tror de skulle kunna va nått för mig men jag tvekar på de.
Pratat lite med risko om de hela men han har helt annorlunda värderingar än va jag har när de gäller jobb, han vill nå stauts o pengar medans jag inte bryr mig särksilt mkt om pengar utan vill hellre ha ett jobb där jag känner att jag förändrar något att jag gör nått gott..


som sagt jag  vet fortfarande inte va jag vill göra...

hemma igen

då va man tillbaka i linköping ..
i fredags så åkte jag risko och hans kollega upp till uppsala där dom skulle göra sin redovisning på riskos universitet.. de gick verkligen jätte bra!
så nu är han färdig ingenjör..

efter redovisningen gick vi lite på stan i uppsala o kollade läget, en trevlig stad må jag säga.
träffade riskos polare som va lika knasiga som risko själv..om inte mer knasiga..:P

efter vi vart på stan o käkat på ett kebabhak som inte alls va samma sak som i linklöping.. så åkte vi hem till riskos föräldrar..
jag vart lite nervös, men de gick bra. dom va jätte trevliga... av de lilla jag förstod:D:Phehe..
hans lilla syrra, va helt underbar!

va hemma hos dom en stund sen åkte vi ner till stan i uppsala igen för att kolla på lokal till hans examens fest/födelsefest.
sprang runt på lite olika resturangerna o kollade läget..
sen gick vi o tog en drink på ett ställe som hette firman.. risko kände ju hela stan o alla bartendrar för han har ju själv vart de.. så vi satt med några av hans vänner o tjoade en stund, sen vid 00 tiden åkte vi tillbaka till hans föräldrar o bäddade ner oss för kvällen...

vaknade upp dagen efter o klädde på mig o sen åkte vi ,mot elgiganten för att kolla på mobil till risko.,
sen vart de ganska så knasigt men efter ett tag så vart de lugnt igen o vi åkte ner till stan återigen, där risko köpte en jätte fin mys tröja till mig, sen va vi o kollade på lite kläder trill honom..

sen åkte vi hem till hans pappa igen o han hade gjort mat.. kalkon o ris.. de va rikigt gott. jag har nog inte ätit godare ris nånstans.. amazing.. hehe:D

sen var de dags för att säga hej då o tacka för oss för att åka vidare mot stockholm o hälsa på riskos bror..
vi åkte igenom stockholm, rikigt coolt.. så stort.. vi åkte igenom stan o risko kunde verkligen alla vägar.. bra där!

sen åkte vi vodare mot alby till hans bror..
satt o slpappade ett tag sen gjorde jag iordning mig.. verkligen snabb fix.. jag hade as skitigt hår... rikigt smutsigt va de så jag duschade va håret. hade ingen hårför eller platttång men de gick iaf... åkte sen o hämtade upp karzan sällskap för kväellen alina, en thai tjej,,, en rikig stockholmare.. vi åkte till hero city,,, helt otroligt stort!!
vi gick o käkade där, fanns sjukt många olika matställen att välja på.. jag valde friterad kyckling o de gjorde även hans bror, risko valde wok o alina valde grekiskt.. sen möttes man i mitten för att käka tillsammans..
sjuuuukt stort asså, sjukt mkt fanns de o göra..
hann inte se så jätte mkt för vi skulle iväg igen men av de lilla jag såg så va de otrloligt!

åkte hem till karzan igen där vi försökte komma på va vi ksulle göra, satt o chillade en stund sen bestämde risko att de va bättre att vi ålkte hem så vi tackade för oss o åkte mot linköping igen..

en jätte rolig sak som hände med den här tjejen alina, jag skulle försöka förklara hur lin köping va.. så säger hon..
" va mysigt med en massa äppelträd o rabarber överallt..!"
haha, trodde verkligen att lin köping va som landet.. hahaha! stockholmare!!

men de va jätte skönt o komma hem igen..
mkt trevlig helg, tack risko!
puss puss!!

Ett tag sen

oj, nu hade de visst gått ett tag sen sist..

precis hemkommen från en liten tjej middag på yogi.. jätte trevligt! alltid lika kul i umgås med dom tjejerna..
satt o åt först o sen gick vi vidare mot platå där de inhandlades lite drinkar..

men eftersom jag ska upp ganska så tidigt i morgon så blev de en ganska så tidig hemgång för mig..
jag ska till uppsala imorrn, ska följa med risko o hans kollega på deras examens redovisning.
ska bli kul o se vad grabbarna har styrt med under dom senaste månaderna..

sen vet jag inte rikigt va som väntar, ska väl sova hos riskos bror?!
han ger mig ingen särskil information så jag vette faan.. men men de märks la så småningom.

va har hänt sen sist då?
inte mkt, har umgåtts med lite vänner o så har jag jobbat mee... hade personal möte i morse med min chef.. so far so good:D

jaaaha, inte mkt att berätta för omvärlsen precis..
hade fest förra lördagen hos risko.. väldigt trevligt, innan vissa blev för dfulla.. hehe..

ja livet rullar på...

puss

ps

ps. fick just reda på att idaas doktor va en tjej inte fan visste jag att hon va LEBB!!

SKAAAANK!:D
*ZmAjL*

helloo

idag har jag slagit idaa två gånger på armen, hon tjuter som en gris.. känslig som fan är den stackaren!

jaja, hon gnäller häre brevid att de ärsååå synd om henne för att hon fått ett par sprutor.. ack ack kära flickebarn!

imorse vaknade jag upp i lkpg o for vidare mot mjölby, tanken var att jag skulle va duktig o gå o träna mne när jag väl kom hem så såg sängen mer lockande ut, så la mig i den o somnade o vaknade inte förren 12.50..

ringdelille vännen idaa o frågade om hon ville tillbringa en timme me mig på stan för en liten fika.. o de ville hon..

så de va så trevligt såå, fast hon är lite psykopoat..:Dhehe... idaa hoppas du fattade vinken!

sen gick jagupp till frisören o klippte av mig allt hår så nu sitter jag här UGLY as helll...
Men de växer ut tills jag gifter mig... inhandlade även lite produkter skydd mot vämen på platttången o hår inpackning o så nån kräm som ska va bra.. luktar lite ost:Phahahahhaaaa,...

nu har jag inget mer vettigt att skriva förutom att idaa bangade på läkaren hon va hos förut idag! SKANK!:D

hehe.. puss på dg!!


ett försök till inlägg

så nu ska vi se om jag har lite inspiration att skriva lite blogg..

helgen har vart jätte mysig. film o en massa massa maaassa godis o bara en massa mys med:D

igår va jag hemma hos mamma, syrran fyller ju 18 så va hemma där o firade henne.. åte en hel del gottigheter, så nu är man tjock som en gris.. måste ta tag i de här med tränningen men de är ju så svårt att komma igång..

i veckan vet jag inte rikigt va som händer, imorgon ska jag jobba iaf sen får jag se va som erbjuds..

jaja, de kanske itne va de längsta inlägget en bättre än inget iaf:D

hade så bra
puss

Palla

oj de va visst ett tag sen ja uppdatera.

orkar inte göra de nu heller..hang in there

RSS 2.0